KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa VII

Grupa VII - dzieci 5-6-letnie

Wychowawczynie:

mgr Beata Dziewulska

mgr Zofia Olczak

mgr Agata Słoma- nauczyciel wspierający

Pracownik obsługi - Iwona Kaczmarek

 

DZIEŃ MAMY

26.05.2021

DZIEŃ MAMY

26.05.2021

Drogie mamy, zapraszamy do obejrzenia teledysku z udziałem waszych dzieci. Piosenka pt.: "Mama- przyjaciółka"....

Dnia 27.04.2021 (wtorek) w godzinach od 16.00 do 17.30, odbędą się konsultacje indywidualne oraz zostaną rozdane rodzicom dzieci 6-letnich informacje o gotowości dziecka do podjęcia nauki w szkole podstawowej. Obecność obowiązkowa.  Dziękujemy wychowawcy gr VII....

/uploads/5e9b4dbaef371/newses/689/content/W wiejskiej zagrodzie.odt...

What's the weather like today?    1. Watch and sing (obejrzyj i zaśpiewaj):  https://supersimple.com/song/hows-the-weather/    2. Look at the flashcards and try to name them (Spójrz na karty obrazkowe - ZAŁĄCZNIK ).    3. Look outside! How's the weather today? Dra...

Zapraszam do obejrzenia filmu: https://youtu.be/Tb7v0AYGHTw  ...

/uploads/5e9b4dbaef371/newses/681/content/Człowiek i zwierzęta.odt...

/uploads/5e9b4dbaef371/newses/673/content/Zwierzęta z wiejskiego podwórka i ich dzieci.odt...

Dzień dobry Dzieci Dzisiaj pobawimy się w GŁOŚNO i CICHO Posłuchajcie krótkiej piosenki, możecie ja również zaśpiewać! https://www.youtube.com/watch?v=lOH_8C0_JmE A teraz w rytm innego utworu maszerujcie. Odpowiedzcie teraz na pytanie,  czym różniły się te dwa utwory? Na pewno z...

/uploads/5e9b4dbaef371/newses/661/content/Mieszkańcy wiejskiego podwórka.odt...

Let's play together!  Ubierzmy wspólnie misia; Let's play Teddy Dresser! Próbujemy nazywać kolory i poszczególne części ubioru, jakie widzimy na ekranie.  https://learnenglishkids.britishcouncil.org/games/teddy-dresser     słownictwo (w większości dzieci znają te sł&oa...

...................